Η Hungerit Poultry Processing and Food Industrial Co. Ltd. έχει την έδρα της στο Szentes της Ουγγαρίας και ιδρύθηκε την 1η Ιουλίου 1997.

 Η τεχνογνωσία  της  ξεκινά από το 1922 και η επεξεργασία των πουλερικών παραμένει σε λειτουργία εως σήμερα.

H Hungerit Ltd είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και τυποποιητής πάπιας στην Ουγγαρία και ένας από τους μεγαλύτερους στη Ε.Ε . και ο δεύτερος  μεγαλύτερος προμηθευτής κοτόπουλου στην Ουγγαρία .

Η Εταιρεία επικεντρώνεται σε τρεις κύριους τομείς: πρωτογενώς μεταποιημένα προϊόντα (ολόκληρα και τεμαχισμένα  πουλερικά) περαιτέρω μεταποιημένα προϊόντα, παναρισμένα, προ ψημένα  και πλήρως μαγειρεμένα προϊόντα. 1600 εργαζόμενοι συμμετέχουν ενεργά στην επίτευξη των στόχων της , υποστηριζόμενοι από το τεχνολογικό της  υπόβαθρο που περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας, προηγμένα μηχανήματα επεξεργασίας. Για την παραγωγή ασφαλών προϊόντων υψηλής ποιότητας εισήγαγε  ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το οποίο αποτελείται από συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001, συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης       ISO 14001, συστήματα HACCP, BRC και IFS. Η εταιρεία επεξεργάζεται 63.000 τόνους πουλερικών ετησίως, κυρίως κοτόπουλο, χήνα και νεαρή πάπια, που ειδικεύονται τόσο σε προϊόντα δικής της , όσο και ιδιωτικής ετικέτας. 

Εταιρικοί στόχοι: 

Ολοένα και πιο ικανοποιημένοι πελάτες 

Κυρίαρχο ρόλο στην ουγγρική βιομηχανία πουλερικών 

Παραγωγή προϊόντων ποιότητας προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών 
συνεχής επιτυχημένη λειτουργία

Η HUNGERIT Ltd. δεσμεύεται στην ποιότητα και την παράδοση και είναι παραγωγός παγκοσμίων προϊόντων πουλερικών.  

Chilled chicken leg without bone withwithout skin

 

Frozen chicken drumstick boneless skinless

Frozen chicken leg without bone withwithout skin

frozen breaded products catalogue

frozen duck catalogue

frozen goose catalogue

Presantation